СЭЗ "Гомель-Ратон" стала ўладальнікам дзвюх узнагарод ад часопіса fDi Intelligence

16.10.2020

fDi Global Free Zones of the Year 2020-1.jpg

15 кастрычніка адбылося ўзнагароджанне лепшых свабодных эканамічных зон свету ў розных катэгорыях, якая праводзіцца спецыялізаваным часопісам fDi (ForeignDirectInvestment) рэдакцыі вядучай газеты дзелавога свету FinancialTimes.

У гэтым годзе СЭЗ "Гомель-Ратон" стала уладальнікам адразу дзвюх узнагарод. Адна з іх - у катэгорыі "Прыборабудаванне", другая - "За разнастайнасць ініцыятыў".

fDi Global Free Zones of the Year 2020-19.jpg

Спецыяльны прыз у катэгорыі «Прыборабудаванне»

Літоўская кампанія па пастаўцы бытавой тэхнікі KTD Group абрала Вольную Эканамічную Зону «Гомель-Ратон» (Беларусь) для запуску вытворчасці ў межах ЕАЭС. Кампанія KTD Group выкарыстоўвае тэрыторыю СЭЗ у якасці базы для абслугоўвання рынку ЕАЭС з насельніцтвам у 170 мільёнаў чалавек. Таксама СЭЗ «Гомель-Ратон» правяла канферэнцыю са шведскай кампаніяй IKEA для беларускіх прадпрыемстваў, зацікаўленых у супрацоўніцтве.

fDi Global Free Zones of the Year 2020-24.jpg

Ўзнагарода "За разнастайнасць ініцыятыў"

У 2019 годзе Свабодная эканамічная Зона «Гомель-Ратон» (Беларусь) арганізавала канферэнцыю для жанчын-прадпрымальнікаў з трох рэгіёнаў: Гомельская вобласць (Беларусь), Смаленская вобласць (Расія), Дняпроўская вобласць (Украіна). Асноўная тэматыка форуму: «Эканоміка і культура - драйверы развіцця рэгіёнаў» дазволіла жанчынам-прадпрымальнікам з трох краін атрымаць новыя навыкі і веды ў галіне бізнесу, абмеркаваць бягучыя падзеі, падзяліцца гісторыямі поспеху і інструментамі для паляпшэння кар'еры, а таксама ўмацаваць рэпутацыю, нягледзячы на ​​нягоды апошніх гадоў.

Часопіс fDi Magazine штогод праводзіць аналіз свабодных і специльных зон па ўсім свеце і ўзнагароджвае найбольш пасьпяховыя ў той ці іншай сферы СЭЗ.
Аўдыторыя часопіса - інвестыцыйныя фонды, банкі, транснацыянальныя карпарацыі, а таксама прадстаўнікі палітычнай і бізнэс-эліты, ад якіх залежыць размеркаванне прамых замежных інвестыцый. У сукупнасці - гэта больш за 500 млн патэнцыйных інвестараў, якія чытаюць часопіс на пастаяннай аснове.

Атрыманне намінацыі ў гэтым часопісе вызначае статус СЭЗ "Гомель-Ратон" як надзейнага міжнароднага бізнес-партнёра, а рэйтынг часопіса прызнаецца лепшымі экспертамі і глабальнай элітай бізнесу.

Відэа з цырымоніі ўзнагароджання можна знайсці на канале fDi Intelligence

Выпуск часопіса fDi Magazine можна спампаваць здесь.