Інфармацыйная падтрымка прадпрыемстваў-экспарцёраў Рэспублікі Беларусь

23.09.2020
     РУП «Нацыянальны цэнтр маркетынгу і кан'юнктуры цэн» Міністэрства замежных спраў Рэспублікі Беларусь (далей - НЦМиКЦ) на пастаяннай аснове аказвае інфармацыйную падтрымку прадпрыемствам-экспарцёрам рэспублікі ў мэтах садзейнічання прасоўванні што вырабляецца прадукцыі і паслуг на знешнія рынкі, дыверсіфікацыі экспартных паставак, пошуку замежных партнёраў.

Сумесна з пасольствамі Рэспублікі Беларусь за мяжой НЦМиКЦ арганізуе міжнародныя мерапрыемствы, падчас якіх уяўляе замежным кампаніям адпаведныя камерцыйныя прапановы беларускіх прадпрыемстваў, іх экспартны і інвестыцыйны патэнцыял.

У сувязі з вышэйпададзеным, прапануем вашай прадпрыемству (арганізацыі, установе) прадаставіць на e-mail ncm_gomel@icetrade.by існуючыя камерцыйныя прапановы на замежнай мове, распрацаваныя ў адпаведнасці з рэкамендацыямі МЗС Рэспублікі Беларусь (http://mfa.gov.by/export / offers). Дадзеная інфармацыя будзе апрацавана, структураваная і заправаджаны спецыялістамі НЦМиКЦ на адрас замежных устаноў Рэспублікі Беларусь за мяжой на бязвыплатнай аснове для арганізацыі далейшай працы па інфармаванні зацікаўленых замежных спажыўцоў пра наяўныя магчымасці рэалізацыі высакаякаснай прадукцыі прадпрыемстваў Гомельскай вобласці.

У выпадку Вашай зацікаўленасці, просім звяртацца па адрасе: 246022, г. Гомель, вул. Чырвонаармейская, 2а, офіс 43, тэл. +375 (232) 32-65-65, 32-88-21, 32-33-45, e-mail: ncm_gomel@icetrade.bv